avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod CAEN produse handmade
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod CAEN produse handmade

Buna ziua.
Am un srl care are printre codurile caen si cel pentru vanzare de produse online. (activitate secundara). Daca doresc sa fac un magazin online in care sa vand produse handmade facute de mine, imi trebuie si atestat de producator sau alte documente? Sau este suficient acest cod caen?

Multumesc
Sonia H.
Cel mai recent răspuns: soniq20 , utilizator 22:27, 11 Mai 2013
Daca aveti in actul constitutiv, Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, cod CAEN 4791, tot ce aveti de facut este sa autorizati aceasta activitate la Registrul Comertului.
In rest, trebuie sa aveti documente din care sa reiasa ca Dvs. le produceti:
- Facturi de achizitie a materiilor prime
- Rapoarte de productie, in baza carora veti da in consum materiile prime folosite
etc.
Succes!
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce cod caen sa aleg Miriam.M Miriam.M Confectionez produse handmade, mai exact tablouri si felicitari, realizate prin tehnica Quilling (in principal din hartie prelucrata foarte mult pentru a ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)