avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Portal just
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Portal just

Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți si pe mine.In cat timp de la depunerea unei acțiuni in instanță( registratura) se afișează pe portal?Menționez ca am depus dosarul la data de 7.06.2017 cat mai trebuie sa aștept sa il vad afișat? Si daca nu apare ....înseamnă ca nu este pe rol? Mulțumesc
Daca a fost depus la registratura instantei nu trebuie sa va faceti griji,in mod normal la 1-2 zile aparea si pe portalul instantelor dar in ultima perioada au existat intarzieri datorita unor probleme tehnice.Am avut si situatii in care numele partilor era trecut gresit si atunci evident ca nu-l gaseam introducand datele corecte.Pt siguranta puteti verifica la arhiva instantei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dosarul se inregistreaza si primeste nr. pe loc, cand depuneti actiunea, in mod normal trebuia sa apara pana acum, introduceti direct nr. de dosar pe portal cand cautati.
Am încercat cu nr de dosar si aici ceva ciudat este cam așa xx/12b/2017 acel 12B eu nu l-am mai văzut pana acum in alte dosare.
Si inca o întrebare va rog: Pot cere certificat de grefa deja....chiar daca nu a apărut pe portal?

Alte discuții în legătură

Numar dosar wap54 wap54 Caut pe portalul unei curti de apel un numar de dosar din anul 2015 si nu il gasesc pe portalul acelei curti de apel. Stiu ca este un dosar judecat, solutionat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu daca avocatul a depus cererea de chemare in instanta? Raluca72 Raluca72 Buna ziua. Il dau pe tatal meu in judecata pentru recunoasterea paternitatii si am vorbit cu un avocat. El mi-a spus ca a facut cererea de chemare in judecata ... (vezi toată discuția)
Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)