Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți si pe mine.In cat timp de la depunerea unei acțiuni in instanță( registratura) se afișează pe portal?Menționez ca am depus dosarul la data de 7.06.2017 cat mai trebuie sa aștept sa il vad afișat? Si daca nu apare ....înseamnă ca nu este pe rol? Mulțumesc
Daca a fost depus la registratura instantei nu trebuie sa va faceti griji,in mod normal la 1-2 zile aparea si pe portalul instantelor dar in ultima perioada au existat intarzieri datorita unor probleme tehnice.Am avut si situatii in care numele partilor era trecut gresit si atunci evident ca nu-l gaseam introducand datele corecte.Pt siguranta puteti verifica la arhiva instantei.
Dosarul se inregistreaza si primeste nr. pe loc, cand depuneti actiunea, in mod normal trebuia sa apara pana acum, introduceti direct nr. de dosar pe portal cand cautati.
Numar dosar
wap54
Caut pe portalul unei curti de apel un numar de dosar din anul 2015 si nu il gasesc pe portalul acelei curti de apel. Stiu ca este un dosar judecat, solutionat ... (vezi toată discuția)