Buna ziua. Il dau pe tatal meu in judecata pentru recunoasterea paternitatii si am vorbit cu un avocat. El mi-a spus ca a facut cererea de chemare in judecata si a depus-o. Am cautat pe site-ul judecatoriei dupa numele meu sa vad nr. Dosarului si nu apare niciun dosar cu numele meu. Cum pot afla daca a depus cererea sau nu? Multumesc.
Trebuie să așteptați; dosarul nu apare imediat pe site. În acestă perioadă fiind și vacanță. Dl. avocat trebuia să depună exemplare suficiente, iar pentru confirmarea primirii obținea, pe un alt exemplar, mențiunea angajatului de la registratură. Căutați la judecătorie, dacă ați căutat la tribunal...
Exista situatii cand dosare depuse apar dupa nr de dosar si nu dupa numele partilor sau apar doar dupa cautarea uneia dintre parti.Fiind si perioada de vacanta cu registratura si arhiva lucrand doar 1 -2 zile pe saptamana pot aparea intarzieri.Puteti intreba av nr de dosar si puteti verifica dupa nr de dosar.
Portal just
CarmenCorina
Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți si pe mine.In cat timp de la depunerea unei acțiuni in instanță( registratura) se afișează pe portal?Menționez ca am ... (vezi toată discuția)