avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa aflu daca avocatul a depus cererea de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa aflu daca avocatul a depus cererea de chemare in instanta?

Buna ziua. Il dau pe tatal meu in judecata pentru recunoasterea paternitatii si am vorbit cu un avocat. El mi-a spus ca a facut cererea de chemare in judecata si a depus-o. Am cautat pe site-ul judecatoriei dupa numele meu sa vad nr. Dosarului si nu apare niciun dosar cu numele meu. Cum pot afla daca a depus cererea sau nu? Multumesc.
Pe portlul instantei verificati cu numele si prenumele dvs...
Apoi in mod norml ar trebui sa va vina acasa citatie
Încercaţi să căutaţi şi după numele tatălui, se poate întâmpla ca numele dvs. să fie tastat greşit de cel care introduce datele pe site.
Trebuie să așteptați; dosarul nu apare imediat pe site. În acestă perioadă fiind și vacanță. Dl. avocat trebuia să depună exemplare suficiente, iar pentru confirmarea primirii obținea, pe un alt exemplar, mențiunea angajatului de la registratură. Căutați la judecătorie, dacă ați căutat la tribunal...
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
IonPopescu-B, utilizator
Exista situatii cand dosare depuse apar dupa nr de dosar si nu dupa numele partilor sau apar doar dupa cautarea uneia dintre parti.Fiind si perioada de vacanta cu registratura si arhiva lucrand doar 1 -2 zile pe saptamana pot aparea intarzieri.Puteti intreba av nr de dosar si puteti verifica dupa nr de dosar.
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu apare dosarul pe site-ul portal.just.ro morarubogdan morarubogdan Buna seara, de aproximativ 3 saptamani, am bagat dosarul pentru inmatricularea unui autovehicul fara plata taxei auto printr-un avocat. Am verificat si astazi ... (vezi toată discuția)
Portal just CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți si pe mine.In cat timp de la depunerea unei acțiuni in instanță( registratura) se afișează pe portal?Menționez ca am ... (vezi toată discuția)
Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)