avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu apare dosarul pe site-ul portal.just.ro
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu apare dosarul pe site-ul portal.just.ro

Buna seara, de aproximativ 3 saptamani, am bagat dosarul pentru inmatricularea unui autovehicul fara plata taxei auto printr-un avocat. Am verificat si astazi pe site-ul tribunalului dolj si nu apare dosarul. Este posibil sa fi gresit grefierul ceva, atunci cand a bagat dosarul sau unele dosare apar mai greu pe site? Am prieteni care au bagat dupa mine si la ei apar dosarele.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:56, 23 Decembrie 2012
expediați un e-mail tribunalului respectiv și . . . .
cereti avocatului (dovada) copie a actiunii depuse cu stampila registraturii pe ea (orice avocat care se respecta cand depune actiunea cere de la registratura stampila pe exemplarul care ramane la el) sau a confirmarii de primire daca a expediat actiunea prin posta.
din cele expuse de dvs mie imi pare ca actiunea inca nu a fost depusa (presupunand ca dvs ati cautat pe site corect si de mai multe ori).
Am verificat de foarte multe ori, nu apare nici un dosar pe numele meu, am incercat toate combinatiile, nume prenume, prenume nume, nume simplu. Mai pot fi alte cauze in care intarzie sa apara pe site? Nu vreau sa sun avocatul si sa par prea curios cu astfel de intrebari. Multumesc
e dreptul dvs sa adresati avocatului pe care dvs il platiti astfel de intrebari. Daca este serios si nu v-a luat banii degeaba nu are motiv sa se supere pe dvs.
Intrebati-l simplu care e nr de dosar si care e termenul de judecata. In 3 sapt de la depunerea oricarei actiuni aceste date se cunosc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
cassy, utilizator
Una dintre obligatiile profesionale ale avocatului cu care aveti un contract scris este aceea de informare a clientului sau.

Prin urmare, daca avocatul a omis sa va informeze adresati-i dvs aceasta intrebare. e dreptul dvs sa cunoasteti stadiul dosarului.

Mai mult ca sigur dosarul nu a fost depus. Mai mult de 4-5 zile nu exista intarzieri in sistemul Ecris.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu daca avocatul a depus cererea de chemare in instanta? Raluca72 Raluca72 Buna ziua. Il dau pe tatal meu in judecata pentru recunoasterea paternitatii si am vorbit cu un avocat. El mi-a spus ca a facut cererea de chemare in judecata ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune rebeca27 rebeca27 Buna ziua as dori si eu niste informatii in legatura cu iesirea din indiviziune.Am depus dosarul de iesire din indiviziune la avocata mea in luna iulie 2014 ea ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata Artigas Artigas Va salut! Am trimis,dorind sa ajut o persoana varstnica ce nu se poate deplasa personal la Judecatorie,o cerere de chemare in judecata formulata de catre ... (vezi toată discuția)