Buna seara, de aproximativ 3 saptamani, am bagat dosarul pentru inmatricularea unui autovehicul fara plata taxei auto printr-un avocat. Am verificat si astazi pe site-ul tribunalului dolj si nu apare dosarul. Este posibil sa fi gresit grefierul ceva, atunci cand a bagat dosarul sau unele dosare apar mai greu pe site? Am prieteni care au bagat dupa mine si la ei apar dosarele.
cereti avocatului (dovada) copie a actiunii depuse cu stampila registraturii pe ea (orice avocat care se respecta cand depune actiunea cere de la registratura stampila pe exemplarul care ramane la el) sau a confirmarii de primire daca a expediat actiunea prin posta.
din cele expuse de dvs mie imi pare ca actiunea inca nu a fost depusa (presupunand ca dvs ati cautat pe site corect si de mai multe ori).
Am verificat de foarte multe ori, nu apare nici un dosar pe numele meu, am incercat toate combinatiile, nume prenume, prenume nume, nume simplu. Mai pot fi alte cauze in care intarzie sa apara pe site? Nu vreau sa sun avocatul si sa par prea curios cu astfel de intrebari. Multumesc
e dreptul dvs sa adresati avocatului pe care dvs il platiti astfel de intrebari. Daca este serios si nu v-a luat banii degeaba nu are motiv sa se supere pe dvs.
Intrebati-l simplu care e nr de dosar si care e termenul de judecata. In 3 sapt de la depunerea oricarei actiuni aceste date se cunosc.