avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vizualizare on-line nr.dosar si termen
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vizualizare on-line nr.dosar si termen

Are cineva idee,o cerere de chemare in judecata,trimisa prin Posta la Judecatoria Sectorului 1 in Noiembrie 2010,a primit nr.de dosar si termen in luna Mai 2011.
Intrucat nu am primit citatia,am verificat la Registratura si am obtinut numarul de dosar si termenul.Incercand sa vizualizez on-line pe site-ul Judecatoriei Sector 1 termenul si numarul de dosar(pe care functionarul Judecatoriei le-a aflat din computer),nu a aparut nici un rezultat.Este posibil ca numarul de dosar si termenul sa se afle momentan in baza de date cu circuit intern a Judecatoriei dar nu si pe site? Aplicatia Ecris este momentan in constructie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Artigas , utilizator 18:03, 5 Ianuarie 2011
nu stiu cum e in bucuresti dar in tg-mures, la maxim 2 zile dupa ce depun actiunea, apare pe site nr de dosar si termenul....incearca sa cauti dupa nume...dar nu tot numele, doar numele de familie...daca introduci tot numele zapacesti programul si nu iti da nic un rezultat...
termenul nu ma mir ca e in mai pentru ca asa termene se dau acuma...
Am incercat sa-l caut pe site-ul Judecatoriei Sector 1 in toate felurile,inclusiv doar cu numele de familie,si al reclamantului si al paratului si rezultatul a fost acelasi,nu apare nimic in baza de date.In prealabil fusesem la Registratura si obtinusem de acolo numarul de dosar si termenul.Cum spuneam,functionarul s-a uitat in computer(nu stiu la ce program) si mi-a dat datele de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata Artigas Artigas Va salut! Am trimis,dorind sa ajut o persoana varstnica ce nu se poate deplasa personal la Judecatorie,o cerere de chemare in judecata formulata de catre ... (vezi toată discuția)
Inregistrare apel si acordare termen Artigas Artigas Va salut, Am formulat apel impotriva unei sentinte civile pronuntata de Judecatoria Sectorului 1 si am fost surprins atunci cand am inregistrat apelul la ... (vezi toată discuția)
Verificarea pe situl judecatoriei ContSters185030 ContSters185030 Am mai multe procese pe rol. De fiecare data verific starea procesului pe situl judecatoriei respective. Pana acum toti au fost f. prompti, in sensul ca, se ... (vezi toată discuția)