avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Verificarea pe situl judecatoriei
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Verificarea pe situl judecatoriei

Am mai multe procese pe rol. De fiecare data verific starea procesului pe situl judecatoriei respective. Pana acum toti au fost f. prompti, in sensul ca, se afisa imediat termenul de judecata. Am insa un proces la care mi-a venit citatia de cateva zile bune, insa nu figurez pe situl lor. Pot sa am vreo surpriza neplacuta?
Cel mai recent răspuns: costif , utilizator 09:05, 13 Ianuarie 2011
Verificați la arhiva instantei unde aveți dosarul.
Puteți da și un telefon pentru a obține toate informațiile care va interesează.
Buna ziua !
Probabil site- ul nu a fost actualizat. Dumneavoastra trebuie sa luati in considerare cele scrise in citatie, adica termenul de acolo, instanta , completul ora prezentarii, etc.
Cu stima !
Multumesc. Asa procedam oricum, numai ca aceste neconcordante nu fac decat sa-ti induca o stare de neliniste si disconfort.
Cu stima
cea mai buna solutie este verificarea dosarelor la arhiva .Nu sunt actualizate pe site si uneori este scris incomplet .
incercati pe noul portal al justitiei, poate aveti noroc:
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Caut dosar instantaecris,sau alceva..fff urgent cer sfat! nicusorilinca nicusorilinca :((dc cineva vede si ar putea da un raspuns cu bunavointa ii multumesc enorm!!!am de cautat un dosar de instanta, penal care probabil a fost solutionat...cel ... (vezi toată discuția)
Proces civil conflicte de munca feliciagrama1960 feliciagrama1960 Daca azi am avut termen de judecata ptr.ca am fost concediata in timp ce eram in concediu medical dar nu m-am putut prezenta fiindca sunt internata in spital ... (vezi toată discuția)
Nr dosar format vechi,din 2003 ili47 ili47 Buna ziua , cum pot cauta pe portalul judecatoriei dosar ,cu sentinta data,cand introduc de ex. 1243/2003..... imi da eroare.In 2003 nr.dosar era format ... (vezi toată discuția)