avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil conflicte de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil conflicte de munca

Daca azi am avut termen de judecata ptr.ca am fost concediata in timp ce eram in concediu medical dar nu m-am putut prezenta fiindca sunt internata in spital instanta poate sa-mi aprobe cererea prin care am solicitat un nou termen (mentionez ca anexat si o copie dupa biletul de internare) ?
Va multumesc anticipat ,astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 30 Martie 2015
in principiu da.verificati pe ecris
Fiecare instanţă din România are un site în cadrul acestui portal. Informaţiile din aceste site-uri sunt introduse şi întreţinute direct de către personalul instanţelor, cu excepţia informaţiilor despre dosare şi şedinţe. Aceste informaţii sunt preluate automat din sistemul de gestiune a dosarului în instanţă - ECRIS CDMS.

Portalul conţine informaţii despre dosarele care sunt pe rolul instanţei, nu şi cele despre dosarele care au fost pe rol şi care acum sunt în arhiva „pasivă” a instanţei.ştale).

Detalii: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea pe situl judecatoriei ContSters185030 ContSters185030 Am mai multe procese pe rol. De fiecare data verific starea procesului pe situl judecatoriei respective. Pana acum toti au fost f. prompti, in sensul ca, se ... (vezi toată discuția)