avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Date mele de pe siteul just.ro. Cum le pot șterge ? ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Date mele de pe siteul just.ro. Cum le pot șterge ? Un dosar din 2018? Va mulțumesc

Date mele de pe siteul just.ro
Buna seara,

Datele publicate pe portalul instanțelor de judecată sunt preluate automat din cadrul bazelor de date ECRIS de la nivel local, instanțele de judecată deținând proprietatea asupra bazelor de date și a conținutului acestora.

Persoanele care nu doresc ca dosarele sa fie publice pe portalul instanțelor de judecată, trebuie să se adrese instanței ce instrumentează dosarul în cauză , acestea putând utiliza, strict din punct de vedere tehnic, opțiunea de confidențialitate la introducerea datelor în aplicația ECRIS, pentru ca acestea sa fie eliminate și de pe portal.

Facem, de asemenea, precizarea că Ministerul Justiției are doar competente informatice în întreținerea și suportul din punct de vedere tehnic al aplicației ECRIS, informațiile de tip conținut fiind in administrarea instanțelor de judecată.


Dacă toate dosarele în care sunteți parte se află pe rolul unei singure instanțe, puteți adresa o singură solicitare instanței în cauză, care va dispune cu privire la aceasta.
În acest caz este recomandat să menționați explicit toate dosarele la care vă referiți.

În cazul în care sunteți parte în dosare aflate pe rolul mai multor instanțe, va trebui să adresați câte o solicitare distinctă, pentru fiecare instanță în parte.

Va trebui să adresați câte o solicitare distinctă, pentru fiecare instanță în parte, la fiecare stadiu procesual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa cautam dosare eu una eu una cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident (vezi toată discuția)
Cum aflu daca dosarul meu e pe rol? vanea13 vanea13 Cum pot alfa daca figurez intr-un dosar de judecata???Am apelat la un intermediar p-u obtinerea cetateniei romine prin judecata(sint din R Moldova)...insa nu ... (vezi toată discuția)