Dosarul meu nu este înregistrat pe portalul judecătoriei Sighișoara, judecătorul nu a facur regularizarea cererii de chemare in judecata dar dispune termen de judecata, cer anularea cererii iar judecatorul nu accepta. Ce pot face?
Am doua dosare unul pentru interdicție si unul pentru curator special.Dosarul pentru interdictie nu il gasesc inregistrat pe site, judecatoria refuza un răspuns, cererile nu au fost regularizate de judecător, spun toate acestea la termenul de judecata si cer anularea cererii judecătorul zice ca nu.Cer probe parintilor mei dar nu accepta judecătorul, nu m lasa sa vorbesc si nu accepta nimic din ce cer.Spun ca doresc anularea cererii ca am dovezi ca nu eram disparuta ,motivul care l-au pus pentru curator special, judecătorul nu accepta.Eu am dovezi ca cererea nu e semnata de parte, că copiile nu sunt certificate de parte, ca in probatoriu nu depun nimic partile pentru solicitarea curatorului special.Cine poate dispune anularea cererii pe motivele invocate.Cui să ma adresez, sa arat citatia si atasamentele si sa solicit anularea cererii.Spun ca curatorul special se face cu acordul partii iar eu nu sunt de acord.Imi spune sa gasesc alt curator.Dar eu nu sunt in situație de a avea nevoie de curator special.Cui ma adresez?Avocatul imi spune sa spun eu iar judecatorea spune ca sa vorbeasca avocatul pentru ca nu- convine ce spun eu.Ce as putea face?Iar avocatul a zis ca daca nu e pe portal dosarul insemna ca nu e inregistrat in ecris.Unde pot verifica?
Tipul de dosar pe care il aveti nu va aparea niciodata in ECRIS caci astfel de dosar nu sunt publice pt a proteja drepturile persoanelor care urmeaza a fi sau nu puse sub interdictie. Ma mir ca avocatul dvs nu cunoaste aceste proceduri. Iinsa daca va prezentati la arhiva instantei sau la biroul de relatii cu publicul si va legitimati, veti primi toate detaiile care va intereseaza.
Corect, acest dosar nu apare pe internet, si asa sunt cam multe date personale pe portalul instantelor de judecata.
Ar trebui sa verificati inca o parere in afara de cea a avocatului dv. daca nu aveti incredere ca face exact ce va doriti.
E normal sa vorbeasca avocatul in instanta, nu partea, daca nu sunt chestiuni personale de aflat de catre instanta. Nu are legatura ca ii convine sau nu instantei.
Restul nu cunosc, pentru ca nu stiu dosarul.
Eu am gasit pe portalul just.ro judecătoria Sighisoara dosare cu acelasi obiect interdicție.Am vazut si dosare cu obiect curatela si dosare cu obiect adoptie.Dosarul meu obiect interdictie nu este, doar dosarul curatela.Deci doar dosarul meu este confidential?!