in februarie am primul termen la tribunal dar eu locuind in afara tarii nu am primit citatie iar adresa din buletin nu mai este valabila deoarece am vindut acel imobil.Cum se procedeaza cu citarea mea, ce pot face pt a fi citat aici unde am rezidenta?
daca aveti un avocat, citarea se poate face si la sediul acestuia, ar fi mult mai comod pt dvs sa fiti reprezentat, pentru ca locuind in afara tarii nu veti putea fi prezent la termenele de judecata
pot trimite adresa si prin mail? dar daca sa presupunem ca nu stiu nimic de faptul ca am proce s, ca nu tin legatura cu nimeni din tara si nu intru pe portal sa vad , cum se procedeaza?
si inca ceva , ce teaba are si de cine este numit curatorul care imi apare in dosar pe portalul just.ro , avind in vedere ca in proces sintem 3 persoane mature?
Dvs. nu sunteti in tara, nu ati fost gasit la domiciliu, nu va reprezinta niciun avocat si in astfel de cazuri, procedura civila prevede numirea unui curator special care sa va reprezinte interesele.
asta ar trebui sa fie o veste buna pt mine, urmatorul pas cred ca ar fi sa iau legatura cu d-lui ?
inca cv, pe site apare curator dar nu se specifica pentru cine,e trecut ca a patra parte in proces
asa se procedeaza,nu trebuia specificat pe cine reprezinta?