avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citare proces succesiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citare proces succesiune

in februarie am primul termen la tribunal dar eu locuind in afara tarii nu am primit citatie iar adresa din buletin nu mai este valabila deoarece am vindut acel imobil.Cum se procedeaza cu citarea mea, ce pot face pt a fi citat aici unde am rezidenta?
Cel mai recent răspuns: miky68 , utilizator 12:19, 11 Ianuarie 2014
trimiteti o adresa cu referire la numarul de dosar, la instanta respectiva, prin care aratati care este domiciliul dvs. si unde doriti sa fiti citat.

O alta alternativa, ar fi sa angajati un avocat care sa va reprezinte interesele in fata instantei de judecata.
daca aveti un avocat, citarea se poate face si la sediul acestuia, ar fi mult mai comod pt dvs sa fiti reprezentat, pentru ca locuind in afara tarii nu veti putea fi prezent la termenele de judecata
pot trimite adresa si prin mail? dar daca sa presupunem ca nu stiu nimic de faptul ca am proce s, ca nu tin legatura cu nimeni din tara si nu intru pe portal sa vad , cum se procedeaza?
si inca ceva , ce teaba are si de cine este numit curatorul care imi apare in dosar pe portalul just.ro , avind in vedere ca in proces sintem 3 persoane mature?
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
miky68, utilizator
Pai tocmai asta este!

Dvs. nu sunteti in tara, nu ati fost gasit la domiciliu, nu va reprezinta niciun avocat si in astfel de cazuri, procedura civila prevede numirea unui curator special care sa va reprezinte interesele.
asta ar trebui sa fie o veste buna pt mine, urmatorul pas cred ca ar fi sa iau legatura cu d-lui ?
inca cv, pe site apare curator dar nu se specifica pentru cine,e trecut ca a patra parte in proces
asa se procedeaza,nu trebuia specificat pe cine reprezinta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
miky68, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot divorta de un cetatean strain care nu mai este in țară ... encornel encornel Cum pot divorta de un cetatean strain care nu mai este in țară si nici nu știu cu siguranță dacă pot da de el (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei ... quoissss quoissss buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei mele. va rog frumos, daca aveti vreo opinie, sa scrieti ceva 1. daca in cazul ... (vezi toată discuția)