avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum aflu daca dosarul meu e pe rol?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum aflu daca dosarul meu e pe rol?

Cum pot alfa daca figurez intr-un dosar de judecata???Am apelat la un intermediar p-u obtinerea cetateniei romine prin judecata(sint din R Moldova)...insa nu stiu nr la dosar.Am pierdut p-u o perioada legatura cu intermediarul,insa as vrea sa vad la ce stadiu se afla procesul meu de judecata(e depus dosarul fie la curtea de apel Bucuresti...sau la tribunal...nu stiu precis)...multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 20:12, 10 Mai 2010
Sunati la arhiva Curtii de Apel Buersti si interesati-va.
Pute-ti verifica si pe itnernet pe site-ul just.ro.
Verificati stadiul dosarului pe site-ul instantei
Pe sit-ul instantei ai nevoie de nr dosraului...eu nu-l am,pe just.ro nu gasesc asa informatii.Am nevoie de o madalitate de a afla dupa numele de familie
Formulati solicitare oficiala la instanta,pentru a va comunica daca ,persoana dvs cu datele de identitate sunt parte in cauza aflata pe rolul instantei
pe site aflati si dupa numele partilor, daca nu aveti numele de dosar

Alte discuții în legătură

Cum caut un dosar paul99 paul99 buna ziua. cum pot afla despre un dosar penal daca a ajuns in instanta deoarece nu cunosc nr de inregistrare. tot ce stiu in februarıe 2010 era la ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor se poate va rog? soni_a soni_a cum as putea afla in ce stadiu este un dosar de politie?nu stiu numaru de la dosar si nu sunt in tara ca sa ma pot duce la tribunal sa vad #-o ? am intrat pe ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament bun comun Sburlan Ion Sburlan Ion Fosta soție poate câștiga în instanță apartamentul in cazul in care eu nu ma voi prezenta? (vezi toată discuția)