Il poate obtine dar o sa fie obligata la plata unei sulte.
De ce nu doriti sa va prezentati?
Daca nu sunteti in tara, alte motive...va poate reprezenta un avocat.
Asta vreau..eu nu sunt in țară...ea imi spune ca la câștigat deja in instanță...se poate asta?
Ionut.ion a scris:
Il poate obtine dar o sa fie obligata la plata unei sulte.
De ce nu doriti sa va prezentati?
Daca nu sunteti in tara, alte motive...va poate reprezenta un avocat.
Nu am de unde sa stiu care a fost cursul procesului...
Intrati pe siteul portal.just.ro si vedeti stadiul procesului ( la o cautare dupa numele dvs., instanta, numele fostei sotii...).
Sau discutati cu un avocat, acesta merge/intreaba la instanta stadiul procesului si va anunta...
sau sunati dvs. la instana respectiva si intrebati...
Daca veti fi reprezentat de un avocat, prezenta dvs., ca principiu, nu este obligatorie in instanta, avocatul reprezentandu-va interesele in fata instantei si in contradictoriu cu sotia dvs.
Prin urmare, consider ca este extrem de importanta o aparare a dvs.
Daca dosarul deja s-a solutionat este necesar sa aflati in ce stadiu al procesului sunteti in acest moment, pentru ca, in ipoteza in care instanta deja s-a pronuntat, ar mai putea exista varianta de a ataca sentinta data de instanta, in cazul in care sunteti in termenul legal si in cazul in care aceasta nu s-a pronuntat in favoarea dvs.
Verificati pe portal (www.portaljust.ro) numarul dosarului si stadiul acestuia pentru a putea afla care este realitatea sau apelati la un avocat care sa va reprezinte interesele.