avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... un mic ajutor se poate va rog?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

un mic ajutor se poate va rog?

cum as putea afla in ce stadiu este un dosar de politie?nu stiu numaru de la dosar si nu sunt in tara ca sa ma pot duce la tribunal sa vad #-o ?
am intrat pe site-ul tribunalului si imi cere numaru de dosar sau numele persoanei in cauza....am pus numele dar nu imi da nimic ma poate ajuta cineva?
va rog #-o
Cel mai recent răspuns: soni_a , utilizator 17:47, 11 Octombrie 2012
de la Parchet a plecat dosarul?
da
din cate am inteles dosarul se afla la politie pentru cercetari, pe site-ul instaneti puteti vedea dosarele aflate pe rolul acesteia nu si cele ce sunt instrumentate de politie(acestea fiind in curs de cercetare), singura modalitate de a afla cursul cercetarilor este aceea de a va deplasa la parchet-veti aflanumarul de dosar si la cine este in lucru si sa luati legatura cu organul de cercetare pentru a va explica stadiul dosarului
Pai este la politie sau a ajuns la instanta,ca nu se intelege .
Atunci trimiteti pe cineva sa verifice la arhiva sau la registratura, eventual sa spuna data de la care a plecat de la Parchet.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcoolemie cristian1702 cristian1702 Buna ziua , Am o nelamurire in urma cu 10 luni ma prins baut 0.45 in aer si in sange 1 mi-au facut dosar , in urma cu o luna am fost la parchet stiind ca ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie pieton decedat daniela lavinia daniela lavinia Buna Ziua, In urma cu 10 zile , tatal meu a decedat in urma unui accident auto( de mare tonaj) intr-un alt judet decat cel de resedinta. Din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Cum caut un dosar paul99 paul99 buna ziua. cum pot afla despre un dosar penal daca a ajuns in instanta deoarece nu cunosc nr de inregistrare. tot ce stiu in februarıe 2010 era la ... (vezi toată discuția)