avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nr dosar format vechi,din 2003
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nr dosar format vechi,din 2003

Buna ziua ,
cum pot cauta pe portalul judecatoriei dosar ,cu sentinta data,cand introduc de ex.

1243/2003..... imi da eroare.In 2003 nr.dosar era format din doua cifre.
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2017
ili47, utilizator
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 21:57, 29 Martie 2017
Având în vedere că dosarul este din 2003 există posibilitatea să nu îl găsiți pe portalul instanțelor. Abia din august 2005 dosarele au început să primească nr. unic în instanțele în care era implementat sistemul ECRIS, iar din februarie 2006 sistemul a fost implementat la nivel național în toate instanțele, conform informațiilor disponibile pe site-ul indaco.

[ link extern ]
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa povestim despre aplicatia ecris si legala constituire a instantelor. SoSlow SoSlow Manualele ECRIS (astfel incat sa poata si poporul sa-si potriveasca cererile cu sabloanele instantei) le gasiti aici: NOTA: Manualele ECRIS NU SUNT SECRETE, ... (vezi toată discuția)
Verificarea pe situl judecatoriei ContSters185030 ContSters185030 Am mai multe procese pe rol. De fiecare data verific starea procesului pe situl judecatoriei respective. Pana acum toti au fost f. prompti, in sensul ca, se ... (vezi toată discuția)
Caut dosar instantaecris,sau alceva..fff urgent cer sfat! nicusorilinca nicusorilinca :((dc cineva vede si ar putea da un raspuns cu bunavointa ii multumesc enorm!!!am de cautat un dosar de instanta, penal care probabil a fost solutionat...cel ... (vezi toată discuția)