avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Numar dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Numar dosar

Caut pe portalul unei curti de apel un numar de dosar din anul 2015 si nu il gasesc pe portalul acelei curti de apel. Stiu ca este un dosar judecat, solutionat dar pe portalul instantei de judecata nu apare. Numarul dosarului este 627/54/2015, Curtea de Apel Craiova. Cum pot sa ma informez de acest dosar daca el nu apare pe portalul instantei si de ce nu apare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:01, 18 Iulie 2016
Incercati sa cautati folosind alt criteriu de cautare (dupa parti) sau poate nu cautati unde trebuie, judecatorie, tribunal.
Daca sunteti parte in cauza,puteti sa solicitati detalii direct la arhiva instantei
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2016
ynocentta, utilizator
Verificati daca este corect nr.dosar,cautati dupa numele partilor sau obiectul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata transfer dosar de la judecatorie la instanta imediat superioara Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Are cineva idee despre DURATA unui transfer de dosar de la o judecatorie de sector la tribunalul Bucuresti?:O Exista \"sansa\" ca un la astfel de transfer sa ... (vezi toată discuția)
Caut dosar instantaecris,sau alceva..fff urgent cer sfat! nicusorilinca nicusorilinca :((dc cineva vede si ar putea da un raspuns cu bunavointa ii multumesc enorm!!!am de cautat un dosar de instanta, penal care probabil a fost solutionat...cel ... (vezi toată discuția)
Cerere apel-portal instanta ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! daca una din parti depune cerere de apel (civil) unde trebuie sa apara?: pe site la judecatorie sau pe site la tribunal? Multumesc! (vezi toată discuția)