avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Sotul meu care a decedat detinea o intreprindere individuala.Activitatea acestei intreprinderi a fost preluata de fiica mea(eu renuntand la registrul comertului la activitatea firmai] Intrebarea mea este daca se face succesiune si pentru bunurile care apartin si sunt iun evidenta intreprinderii individuale.
Pun aceasta intrebare deoarece parerile notarilor sunt diferite.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent intreprindere individuala deces administrator cum procedez?? flori2 flori2 [b]VA ROG SA MA INDRUMATI CAT MAI URGENT[b][/b]:frantic: Intreprindere Individuala a carui admninistartor a decedat cum se procedeaza ca activitatea firmei sa ... (vezi toată discuția)
Sunt angajatul întreprinderii individuale a tatălui meu care a decedat. Rosu Dan 01 Rosu Dan 01 Buna ziua! Sunt în următoarea situatie: sunt angajatul întreprinderii individuale a tatălui meu care a decedat. Întreprinderea este in activitate si are ... (vezi toată discuția)
Impozit minim iarca iarca Imi permit a va retine atentia si a va cere sprijinul intr-o problema de fiscalitate ce imi da mari batai de cap: -sotul meu a fost ... (vezi toată discuția)