avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 2,12 alcoolemie in sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

2,12 alcoolemie in sange

buna seara.acum o saptamana in timp ce ma deplasam cu autoturismul pe un drum national,la efectuarea manevrei de depasire am atins oglinda autoturismului pe care l-am depasit.am ajuns amandoi conducatorii auto la postul de politie.eram sub influenta alcoolului(1,02)la etilotest si 2,12 la probe.eu m-am supus la toate aceste probe dar celalalt sofer a fost trimis acasa.la insistentele mele dupa vreo 4 ore a fost chemat de acasa si pus sa sufle intr-o fiola de sticla de prin 1998 cred.ce ma asteapta?poate cineva sa imi raspunda?
Cel mai recent răspuns: desiro , utilizator 12:12, 4 Octombrie 2009
dosar penal.
Cu o asa alcoolemie , o condamnare cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei e cea mai avantajoasa solutie care va poate fi aplicata.

Sigur , daca nu a fost aplicata pedepasa cu inchisoarea mai mare de 6 luni , anterior.
Totusi, fiind vorba de un accident rutier ambii soferi trebuiau testati cu etilotestul. Va puteti lega de faptul ca celalalt sofer nu a fost testat, dar fapta dvs ca ati condus baut ramane si va asteapta un dosar penal. Depinde in continuare de apararea pe care o faceti....
Asa este , ambii soferi trebuiau supusi testarii , insa infractiunea subzista.
Organizati-va corect apararea ! Succes.;)
da,dar eu am fost luat de pe strada,cand am fost dus la etilotest,cum dovedeste agentul ca eram eu la volan?

Alte discuții în legătură

Accident auto - fara victime - alcoolemie ContSters311568 ContSters311568 In urmă cu cateva zile am fost implicat intr-un accident auto , am acrosat lateral un alt autovehicul care circula regulamentar, impactul a fost puternic ... (vezi toată discuția)
2.10 alcool in sange geo_host geo_host la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept? scap fara sa ajung dupa gratii ? nu am cazierul patat (vezi toată discuția)
Accident acidorj acidorj am avut un accident fara victime. eu am lovit o masina prin neacordare de prioritate. dar celalalt sofer era baut. politia rutiera nu a vrut sa vina la locul ... (vezi toată discuția)