avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am Constatare Amiabila de accident, cum mai poate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am Constatare Amiabila de accident, cum mai poate face politia ...

Daca am Constatare Amiabila de accident, cum mai poate face politia Proces verbal peste aceasta ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:54, 23 Ianuarie 2025
Renuntati la amiabila si declarati evenimentul produs la politie. Posibila amenda contraventionala pentru intarziere declarare eveniment produs.
Intrebarea mea era daca este legal ca politia să-mi faca proces verbal dupa ce aveam deja constatare amiabila complectata si semnata !
Ce articol de lege a incalcat politistul care a facut acest abuz si nu a tinut cont ca aveam deja constatul amiabil care tine loc de proces verbal, accident usor, doua masini si fara victime !
Da, este legal. Asta însă înseamnă că a fost sesizat. Faptul că a fost făcută o amiabilă nu este opozabil activității poliției
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor decs decs Marti am facut un accident usor pentru ca nu am acordat prioritate. Am semnat formular de amiabila si i-am dat asigurarea mea. Vineri (3 zile mai tarziu!) ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul faptei fara victime cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua Ieri am busit o masina ( am schimbat banda ) dar nu am vazut ca vine unu din spate treaba este in felul urmator , eu nu mers dupa el ci mi-am ... (vezi toată discuția)
Presupusa fuga de la locul accidentului grandanat grandanat Avem urmatoare speta Accident intre 2 autovehicule A si B, auto A loveste din spate auto B din cauza pastrarii unei distante prea mici intre cele doua ... (vezi toată discuția)