avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am Constatare Amiabila de accident, cum mai poate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am Constatare Amiabila de accident, cum mai poate face politia ...

Daca am Constatare Amiabila de accident, cum mai poate face politia Proces verbal peste aceasta ?
Cel mai recent răspuns: sflorin_1316 , utilizator 18:01, 31 Ianuarie 2025
Si in cazul ca soferul vinovat era baut ,nu mai este valabila asigurarea RCA din cate stiu
Odata completata amiabila, nu se mai poate renunta la ea, decat daca depaseste nivelul unei contraventii. In acest caz, de infractiune, politia poate interveni la solicitarea unuia dintre cei implicati sau dupa autosesizare.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
sflorin_1316, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, alcoolemie 0,8 in aer, cine plateste avariile auto? discover discover Azi noapte , stand la semafor cu o alta mașina in fata care staționa si ea .....am fost lovit din spate de o mașina a cărui șofer era in ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, rca-ul meu este expirat leorot leorot buna seara, astazi am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, din vina lui, pe care si-a recunoscut-o. eu am rca expirat. pot sa imi repar ... (vezi toată discuția)
Dauna rca andradamaier andradamaier Buna ziua. acum cateva zile am avut un accident.eram in depasire(regulmentara), cel pe care urma sa il depasesc a virat stanga in ultimul moment si l-am lovit ... (vezi toată discuția)