Sunt asociat si administrator al unui SRL. Sediul este expirat de vreo 3 ani, n-am preschimbat nici CUI-ulsi activitate nu mai este de vreo 2 ani si ceva. Am ramas cu o restanta de 5000 ron la buget si pana azi am aflat ca s-au transformat cu penalitati cu tot in 20000 ron. Am citit pe site-ul ministerului ca s-a inceput procedura de executare silita. Ce inseamna asta si ce se va intampla , atata vreme cat noi nu avem nici bani si nici bunuri pe firma. Vrem doar sa o inchidem si nu stim cum, pentru ca nu ne mai permitem.
demararea proceudurii de executare silsita insemana efectuarea operatiunilor de somare si de identificare a eventualelor bunuri mobile si imobile ale debitorului in vedere executarii silite
Buna ziua. Nu stiu daca am postat unde trebuie dar am nevoie de un sfat. Iata ce s-a intamplat: ieri 14.10.09 plecam de la serviciu cu trmvaiul,am urcat in tramvai vorbind la telefon. exact cand am terminat si am incgis un controlor s-a ridicat mi-a cerut biletul pe care eu inca nu apucasem sa il compostez.I-am explicat dar nu am rezolvat nimic(nici nu placasem bine a fost un interval de 1 minut). La urmatoarea statie am coborat impreuna cu organul de politie, i-am mai explicat odata dar tot degeaba mi-a completat procesul verbal si am primit o amenda de 100 ron. Mentionez ca a verificat daca mai aveam astfel de antecedente i s-a confirmat ca nu si tot am primit amenda. Am crezut ca la prima abatere se da averisment si i-am si zis dar atunci a zis ca eu vreau amenda nu el vrea sa imi dea,ca este racit si eu il tin in frig sa imi completeze procesul verbal. (acum controlorii sunt tot timpul insotiti de cineva de la comunitara). Pe procesul verbal pe care l-am semnat nu a semnat nici un martor deoarece a zis ca am semnat eu si nu mai e nevoie. Ce pot sa fac? Sa dau RATB in judecata, am vreo sansa? va multumesc si astept raspunsul dvs.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Anulare amenda ratb
Ktulu7
Buna ziua.
In data de 21.08.2014 am calatorit cu RATB de 4 ori ( cu tramvaiul 46 pe ruta Republica - Gara de Nord dus – intors, cu autobuzul 101 si ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb
Alexuta78
Buna seara! Am o intrebare la dumneavoastra: astazi am imprumutat cardul RATB de la o prietena ca sa pot calatori. In tramvai am validat, dar cand am schimbat ... (vezi toată discuția)