avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte alocatie copil, care a luat alocatia in alt stat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte alocatie copil, care a luat alocatia in alt stat membru UE pana acum.

Buna ziua!
Am lucrat in UK o perioada si copilul meu a luat alocatia de stat pentru o perioada de 6 luni in UK. Acum ne-am intors definitiv in Romania. Specific ca am primit o scrisoare din partea HM Revenue & Customs (autoritatea competenta cu alocatiile copiilor in UK) in care se arata ca alocatia de stat in UK sa oprit incepand cu data cu luna mai. Presupun ca acea scrisoare trebue tradusa si atasata dosarului alaturi de celelalte acte.
Doresc sa stiu care sunt actele necesare pentru alocatia copilului.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Alocatie copil nascut in italia amygo17 amygo17 fiul nostru s-a nascut la Roma in august 2012 perioada in care eu lucram \\"in regula\\". din iulie 2013 ne-am intors definitiv acasa. intrebarea e daca acum ... (vezi toată discuția)
Alocație Miaa123 Miaa123 Buna ziua as avea și eu o întrebare , eu lucrez in uk și sunt însărcinată , voi si naște aici , ideea este dacă voi depune actele pentru alocație , ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii denisa13 denisa13 Am depus dosarul pentru acordarea alocatiei fetitei noastre care a fost nascuta la data de 12 mai 2013. Ea a fost nascuta in italia. In italia nu am beneficiat ... (vezi toată discuția)