avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara audierea contribuabilului
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara audierea contribuabilului

Buna Seara!
Detin un apartament in Bucuresti si acum doua zile am primit o somatie de la "DIRECTIA GENERALA DE IMPOZITE SI TAXE" in care sunt instiintat ca trebuie sa platesc 1200 RON altfel se trece la executarea silita. Nu e nici o problema,am bani pentru asta.
Insa detin un teren tot in Bucuresti unde impozitul catre Primarie este destul de mare.In somatie scrie "Cand urmeaza sa se ia masuri de executare silita,nu este obligatorie audierea contribuabilului".
Nu am primit somatie pentru teren si asta ma nelinisteste (Paguba fiind de 10 ori mai mare ca la apartament),stiti daca primaria este obligata sa anunte prin somatie cand urmeaza sa se ia unele hotarari? Nu am primit pana acum vreo foaie... Multumesc
Cel mai recent răspuns: speedilegal , utilizator 10:57, 24 Septembrie 2009
Inainte de a proceda la orice forma de executare silita trebuie emisa somatie pentru instiintarea debitorului
Multumesc Dan.
Imi mai poti spune daca vorbesti din auzite sau esti 100% sigur?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren agricol, am nevoie de ajutor, va rog NicoletaMd NicoletaMd Buna ziua, Familia mea (tatal meu, pensionar) detine un teren agricol pentru care timp de 2 ani nu a primit nicio instiintare de plata a impozitului. Cand ... (vezi toată discuția)
Legea 207/2015 tizu tizu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema legata de Legea 207/2015. De curand am primit o somatie de la primarie (directia finantelor publice locale) ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)