ynocentta a scris:
Conform disp L nr 230/2007 presedintele asociatiei de proprietari exercita atributiile functiei in baza unui contract de mandat
Pentru administrator de imobil se poate incheia fie CIM pentru persoana fizica atestata,fie contract de administrare pentru societati cu obiect de activitate administrare imobile
Pentru femeia de serviciu se incheie CIM
Documentele CIM se depun la ITM Ilfov
Ce putem face în situația în care s-a descoperit că un președinte a mințit că era proprietar la alegerea sa în 2013 ?
Dacă Instanța decide că acesta n-avea dreptul să candideze sau să fie ales conform Legii 230/2007, art.9, dar și a art.5-8, nu ar trebui să i se anuleze implicit și Contractul de Mandat ? Sau dacă Instanța i-a dat definitiv sentința de Nulitate Absolută a Adunării Generale din 2015, în care fusese re-ales, el și cei din Comitetul Executiv, nu ar trebui să i se anuleze juridic și Contractul de Mandat, reînnoit cu ocazia acelei Adunări Generale ... care n-a existat din punct de vedere juridic, pentru că a fost anulată definitiv de 2 Instanțe ?
Aproape sigur în 2015 făcuse contractul pe 2 ani, deoarece la Adunarea Generală din 2016 nu a mai cerut pe Ordinea de Zi re-alegerea șefilor Asociației, făcând-o abia în Adunarea Generală din 2017, dar care va fi anulată și aceasta, deoarece s-au încălcat iar paragrafele din H.G. nr.1588/2007, art. 14, șefii fiind astfel recidiviști (există Autoritate de Lucru Judecat sau Precedent Judiciar sentința dată în 2017).
Mai poate exista o astfel de Asociație care nu organizează legal nicio Adunare Generală ? N-ar trebui să se ceară desființarea ei și „spargerea” acesteia pe mai multe asociații, fiecare cu blocul lui ?