avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare

Buna ziua,mi s-a deschis proces de catre primarie ca ma construit o fundatie fara autorizatie.am primit o amenda am platit-o si acum sunt chemata in judecata.am fost sa depun acte la dosar si de acolo.mi s-a spus ca trebuie o intampinare mai intai si aceea o face doar un avocat.am nevoie de cineva sa ma ajute in aceasta problema..
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:37, 12 Iunie 2017
Bună ziua. Contactați un avocat să vă ajute în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parteneriat avocat-client aelemarac aelemarac Buna Ziua, Am angazat un avocat platindu-i cu chitanta suma ceruta (3000 ron) pentru...nu stiu pentru ce si cat. Oricum, eu am fost de acord. Urma sa-mi ... (vezi toată discuția)
Proces lilicrin lilicrin De cate ori poti amana un proces? #-o (vezi toată discuția)
Ridicare auto parcata pe loc destinat persoanelor cu dizabilitati-cheltuieli de judecata Anca_Madalina_R Anca_Madalina_R In noiembrie anul trecut, mi s-a ridicat autoturismul de pe locurile destinate persoanelor cu handicap din fata Spitalului Judetean Constanta, in conditiile in ... (vezi toată discuția)