avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu pe rol - efectuare expertiza contabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu pe rol - efectuare expertiza contabila

Buna ziua. Am si eu un proces pe rol pentru plata orelor suplimentare.la ultima instanta s-a aprobat o expertiza contabila, insa nu inteleg expertul contabil unde va face verificarile atata timp cat societatea in cauza refuza sa depuna un pontaj sau orice act care sa arate numarul de ore suplimentare neplatite
Cel mai recent răspuns: Alin Baciu , utilizator 08:25, 16 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
De 2 intalniri este cerut si tot nu este adus nimic. Juristul refuza sa aduca un pontaj pe motiv ca el nu exista.
Si proba cu martori mi-a fost respinsa.
Solicitati amendarea societatii , pentru nedepunerea documentelor solicitate.

Daca exista institutii care va pot furniza documentele necesare, apelati la acestea.

Expertiza financiar-contabila se efectueaza in baza inscrisurilor depuse la dosarul cauzei.

Succes.

Expertul are dreptul si obligatia sa efectueze expertiza la sediul societatii unde se afla documentele relevante, daca societatea refuza sa le puna la dispozitia expertului acesta se va adresa instantei care,poate amenda conducerea societatii.

Alte discuții în legătură

Reexpertiza contabila ciprian20 ciprian20 intrebarea mea este, daca am platit un expert contabil, pt sa imi calculeze orele suplimentare, dar societatea a zis ca exspertiza este eronata, mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila grigorescumi_db grigorescumi_db Sunt in litigiu cu fostul angajator,pentru neplata orelor lucrate sambata si pt acordarea salarilor compensatori trecute in CIM.si neacordate.Instanta a ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare marianpopaconsult marianpopaconsult Buna ziua, Incepand cu data de 31.05.2018, am demisionat. Precizez ca in intervalul de timp cat am lucrat (01.03.2017 - 31.05.2018) am prestat ore ... (vezi toată discuția)