avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinte

buna ziua ma numesc dicu andrei danut si as vrea sa stiu cum as putea sa fac rost de o adeverinta cu locurile de munca din ultima perioada va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:31, 13 Iunie 2017
Carnet de munca aveti ?

Despre ce perioade este vorba ?
am contractele de unde am muncit si am nevoie de o adeverinta de la toate locurile de munca din ultima perioada
Eu v-am intrebat ceva , iar dvs ati raspuns altceva ...:(

Carnet de munca aveti ?

Despre ce perioade este vorba ?
Contract de munca am 29.1.2016 10.4.2016 ,25.10.2016 pana pe 1.5.2017 si acum muncesc la alta firma
Dupa 01.01.2011, adeverintele de vechime sunt eliberate de catre angajatori,iar in situatia in care acestia nu mai exista, de lichidatorul judiciar (pe baza informatiilor furnizate de Oficiul National al Registrului Comertului) sau detinatorului legal al arhivei acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte doveditoare vechime in munca ruxyradu ruxyradu Buna ziua, as dori sa stiu ce acte sunt necesare la pensionare pentru perioada de dupa desfiintarea cartilor de munca. (vezi toată discuția)
Vechime munca Constantin 1411 Constantin 1411 Vechimea din cartea de munca mai trebuie adeverita cu alt document in instanta (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca artenealexandra artenealexandra Buna ziua, cum as putea recupera cartea de munca de la firma Maglificio Primavera Trade, in prezent radiata? Mentionez ca cei de la ITM Bucuresti si Satu ... (vezi toată discuția)