avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime munca

Vechimea din cartea de munca mai trebuie adeverita cu alt document in instanta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 11 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Pana la data de 31 decembrie 2010, vechimea in munca se probeaza cu carnetul de munca.

2. Dupa aceasta data , vechimea in munca se probeaza cu adeverintele de vechime eliberate de catre angajatori. iar in situatia in care acestia nu mai exista, lichidatorului judiciar (pe baza informatiilor furnizate de Oficiul National al Registrului Comertului) sau detinatorului legal al arhivei acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte doveditoare vechime in munca ruxyradu ruxyradu Buna ziua, as dori sa stiu ce acte sunt necesare la pensionare pentru perioada de dupa desfiintarea cartilor de munca. (vezi toată discuția)
Pensionare rita999 rita999 Buna ziua. Care este vechimea minima pentru pensionare și dacă firmele unde am mai lucrat după 2010 s au desființat, cum pot afla ce vechime am? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Adeverinte dicuandrei dicuandrei buna ziua ma numesc dicu andrei danut si as vrea sa stiu cum as putea sa fac rost de o adeverinta cu locurile de munca din ultima perioada va multumesc ... (vezi toată discuția)