avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lucrare de licența -Avocatul poporului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lucrare de licența -Avocatul poporului

Buna seara! Am de realizat lucrarea de licența cu tema Procedura concilierii și implicatile sale ,iar profesorul coordonator mi a sugerat sa vorbesc doar despre Avocatul poporului in lucrare , ori eu nu înțeleg cum pot vorbi despre aceasta instituție deoarece nu găsesc informați cu privire la vre o forma de conciliere realizată de el??!!
Va rog sa ma ajutați sa înțeleg dacă este posibil !!!
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 13 Iunie 2017
Ombudsmanul realizează „procedura de conciliere, nu re putere proprie de decizie, dar încearcă să sugereze realizarea echitabilă şi legală a diferendului".
( I. Deleanu, „Instituţii şi proceduri constituţionale în dreptul comparat şi dreptul român. Tratat”, Ed. Servo-sat, Arad, 2003 )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare de licenta - drept international public iulia_is iulia_is Cine ma poate ajuta cu informatii referitoare la o tema de licenta si anume: \\\"Noi principii fundamentale ale dreptului international public ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta: contractul de antrepriza BogdanLupu BogdanLupu Buna seara, Am urmatorul titlu: Contractul de antepriza. Indrumatorul meu, un profesor si un judecator extraordinar mi-a pus in sarcina sa fac si niste ... (vezi toată discuția)
Lucrarea de licenta mmmmela mmmmela buna ziua, vreau sa-mi fac lucrarea de licenta in dreptul familiei cu tema-\"drepturile si indatoririle parintesti la cresterea si ocrotirea copilului ... (vezi toată discuția)