M am judecat cu un chirias pentru reziliere contract, evacuarea sa si a tuturor persoanelor ce locuiesc cu titlu sau far titlu impreuna cu chiriasul, recuperare debit. Am castigat procesul dar acesta a decedat pana la primirea hotararii. Persoanele ce au locuit impreuna cu el au facut apel. Au aceste persoane calitate procesuala?
Parti in proces am fost: doar eu si chiriasul.
Daca nu au calitate procesuala apelantii ce argumente am ?
Ce raporturi sunt între fostul chiriaş şi celelalte persoane ? Sunt membrii de familie ? Dacă da, aceştia dobândesc calitate procesuală în calitate de moştenitori.
În orice caz, eu nu înţeleg cum aţi putut obţine prin sentinţă judecătorească evacuarea unor persoane fără ca acestea să fie împrocesate...
Da, mostenitori ce au locuit cu chiriasul/decedatul, potrivit contractului de inchiriere aveau timp 30 de zile sa preia contractul de inchiriere. Insa nu au optat pentru preluarea contractului.
Nu inteleg de ce au mostenitorii calitate procesuala, pentru ca: , contractul de inchiriere a fost incheiat doar cu decedatul, celelalte persoane doar fiind luate in spatiu, nu au fost chiriasi, a fost nevoie sa fie trecuti in spatiu pt a-si face cartile de identitate.
Multumesc pentru timpul acordat de dvs
Proces evacuare
artemis10isa
Vin cu o intrebare legata de contractele de inchiriere.
Pe scurt acum multi ani, vreo 25 mai exact s-a incheiat un contract de inchiriere intre frati. In ... (vezi toată discuția)