avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Informatii revisal
Discuție deschisă în Executare silită

Informatii revisal

Buna ziua. Daca sunt in concediu crestere copil figurez pe revisal? Executorul de unde obtine informatii referitoare la locul de munca de pe revisal sau mai exista si alte surse?
Cel mai recent răspuns: bianca12 , utilizator 19:56, 13 Iunie 2017
Chiar daca sunteti in CCC, figurati in REVISAL cu c.i.m. suspendat ... Executorul Judecatoresc poate obtine de la ITM informatii cu privire la locul dvs de munca si de la ANAF informatii cu privire la veniturile relaizate.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente revisal -112 econo econo Buna seara, Am primit in spv neconcordantele dintre 112 și revisal. Cum sa interpretez faptul că în revisal am 10 angajati si in d112 8, cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
Salariata care intra in concediu pentru cresterea copilului - declaratie pentru intreruperea activitatii mikitud mikitud Salariata intra in concediu de ingrijire incepand cu 17.04.2012 si mi-a cerut o decizie sau declaratie ?! pentru intreruperea activitatii.Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal- inregistrare irina.vas irina.vas Buna ziua, Care este obligatia unei societati comerciale in momentul cand o angajata intra in concediu prenatal, apoi in concediu de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)