avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire anaf pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire anaf pe salariu

Cat poate sa-mi opreasca angajatorul din salariile compensatorii?
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 11:23, 15 Iunie 2017
ART 729 cpc(4)
" Ajutoarele pentru incapacitate temporara de munca, compensatia acordata salariatilor in caz de desfacere a contractului individual de munca pe baza oricaror dispozitii legale, precum si sumele cuvenite somerilor, potrivit legii, nu pot fi urmarite decat pentru sume datorate cu titlu de obligatie de intretinere si despagubiri pentru repararea daunelor cauzate prin moarte sau prin vatamari corporale, daca legea nu dispune altfel. "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate bancare oprite din ajutorul de somaj danyel4269 danyel4269 Rate bancare oprite din ajutorul de somaj Este legal ca banca sa-mi opreasca toata suma imdemnizatiei de somaj,pentru intarziere plata rate credit? (vezi toată discuția)
Poprire cu contestatie adrianagvr adrianagvr Buna ziua. in urma neachitarii unui credit am poprire pe salariu. Am facut contestatie la executare de pe data de 7.02. Au trecut 45 de zile si nu am primit ... (vezi toată discuția)
Retinere salar / salariat aflat in concediu medical SimonaVucea SimonaVucea Buna ziua, Pentru un salariat aflat in concediu medical toata luna, se mai poate face retinere* dosar executare} din salar? multumesc frumos (vezi toată discuția)