avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minor

Buna ziua! In urma unor certuri cu soțul meu am decis să ne despărțim. Noi locuim in Belgia de 8 luni. Avem o fetita de 10 luni. Înainte să venim în Belgia soțul mi-a făcut o procura in care isi da acordul ca fetita sa călătorească cu mine in strainatate. Acum eu vreau sa ma întorc în România. Soțul m-a amenințat că dacă iau si fata ma va acuza se răpire . Poate face acestui lucru chiar daca am procura de la el? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:09, 14 Iunie 2017
Buna seara,
NU, nu poate face acest lucru!
Va sfatuiesc ca inainte de a apela la aceasta masura radicala sa va mai ganditi amandoi o data si, poate, va vine mintea la cap. Aveti un copil! E adevarat ca ,, DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!" dar poate ca nu a murit de tot iubirea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in dilema cristinagrig cristinagrig Sunt in dilema.Am introdus cererea de divort ptr ca nu mai suport comportamentul sotului.Desi eram casatoriti,am fost mai mult despartiti si in ultimul an a ... (vezi toată discuția)
Am plecat cu copilul în spania, tatăl copilului fiind arestat Ariaaa Ariaaa Bună , am și eu nevoie de răspunsuri de la specialiști, deoarece de la vecini a început sa ma doara capul .. Eu cu fostul meu soț (încă suntem ... (vezi toată discuția)
Custodie claudiailinca claudiailinca Bună. . Am o întrebare. . Am o fetiță de 3 luni nu sunt căsătorită cu tatăl ei dar locuim în chirie împreună. Părinții lui au o pădure, au o casa ... (vezi toată discuția)