avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru frauda

BUna ziua am și eu o problema cu firma de asigurarii! !Am avut un accident rutier..mașina în care mă aflam a fost dauna totala cei de la asigurări au făcut plata iar acum mă acuza de fraudă și ca îmi vor face plangere penala..Dacă nu mă duc la ei sa rezolv problema.. Ce e de făcut?
Mergeti sa vedeti despre ce este vorba.
Legea va da dreptul de a merge si insotit de avocat.
Ei oricum nu vor sa dea bani si depinde si ce probe au.
Depinde si cat se merita sa va aparati si daca este sau nu adevarat ce zic ei.
Oricum bat campii adesea si nu recunosc lucruri evidente.
Nu cred ca ma ți înțeles!!! Sa făcut plata mi au dat banii pe dauna și acum spun ca sa le dau banii inapoi...
Probabil ca s-a devoalat o frauda in dosar; nu neaparat a dvs.; dar ei doresc sa isi recupereze prejudiciul; mergeti cu un avocat si vedeti despre ce este vorba
Dl avocat a inteles. Daca ati incercat sa ii pacaliti mergeti si discutati cu ei, le restituiti banii... Daca nu, vedeti ce vor si in functie de ce probele pe care le au - va formulati apararea. Luati in considerare sa mergeti insotit de un avocat.
Nu am timp sa merg la ei...Am fost doar contactat telefonic și la adresa au mers ei!! Nu am primit nimic înscris. ..Doresc sa știu doar dacă îmi pot face plângere și Cum îi pot ataca

Alte discuții în legătură

Dosar inselaciune cu parti vatamate impacate si intrarea noului cod oltul oltul ce se intampla cu dosarele care s in rol cand intra noul cod penal? de ex.un dosar de inselaciune cu partile vatamate impacate.....conform actualului cod este ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal-inselaciune picika picika daca intra in vigoare noul cod penal va fi ceva schimbare art.215-inselaciune? (ex.daca partea vatamata retrage plangerea,prejudiciu recuperat pana la ... (vezi toată discuția)
Tentativa de inselaciune oltul oltul conform noului cod penal tentativa de inselaciune va fi pedepsita? avand in vedere faptul ca impacarea partilor inlatura raspunderea penala (confor NCP) (vezi toată discuția)