avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

Daca am nascut pe 1 mai 2017 si am lucrat din 8 octombrie2015-8 mai 2016 la un loc de munca si din 11 iulie2016-11 ianuarie2017la un alt loc de munca,deci nu lucram la momentul nasterii,beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pyka pyka Bună ziua Ma tot întreb dacă eu pot beneficia de indemnizație creștere copil În momentul de fata nu mai lucrez de la 1 aprilie 2016,și urmează sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului Peri Peri Buna ziua. Din 2015 pana in 2017 am urmat un master la zi, la buget. Tot in vara anului 2017 am demisionat de la locul de munca. In ultimele 24 de luni am ... (vezi toată discuția)