avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Teapa Western Union!!!
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Teapa Western Union!!!

Salut! Am o intrebare (poate prosteasca) dar voiam sa v-o pun...
Am vorbit cu un necunoscut in legatura cu cumpararea unui cont pe un joc numit Metin2RO. Si mi-a spus sa-i trimit 150 lei mai intai pentru cumpararea obiectelor din contul respectiv, si i-am trimis prin Western Union! Si el nu mi-a mai raspuns, si am ramas cu buza umflata! Am doar conversatia pe Skype cu el si numele lui, respectiv orasul...
Intrebarea este...pot face ceva, ori cu ajutorul Politiei?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Baldur , utilizator 18:31, 18 August 2017
Buna ziua!

Puteti merge la Politie. Ma cam indoiesc ca tipul respectiv a dat date reale.

Cu stima.
SebastianSimon a scris:

Buna ziua!

Puteti merge la Politie. Ma cam indoiesc ca tipul respectiv a dat date reale.

Cu stima.

Fara date reale - nume prenume care sa fie aceleasi din buletin, WE nu elibereaza banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda pe internet Quartz1 Quartz1 Acum cate-va zile am fost destul de prost incat sa trimit Key-ul de la un joc inainte ca cel care dorea sa o cumpere sa trimita banii prin PayPal. Si cam ... (vezi toată discuția)
Frauda pe internet spikes spikes Salut! sunt nou pe aici, nu stiu daca am postat unde trebuie insa am o problema: In 2005 mi-am pierdut bultetinul, l-am declarat nul dupa ~ 3 saptamani, toate ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)