avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua, as dori sa va intreb daca dupa ce am primit instintarea pt proprire pe salariu la firma si acasa in acelasi timp, pot face contestatie avand in vedere ca e un overdraft de acum 8 ani si ultima plata catre ei(banca) la niste insistente a fost acum 4 ani? Si datoria a fost cumparata de o firma privata si in acelasi timp eu in raportul meu de credit am aparut la ultima verificare in octobrie(anul trecut) cum ca se prescrie anul acesta in iunie.
Nu cred ca afecteaza prescrierea din raportul de credit din moment ce datoria mea nu mai e fata de banca ci fata de o firma privata dar totusi am zis sa evidentiez si aspectul acesta pt ca poate conteaza
Si ii rog pe domnii/doamnele cu comentarii de genu' "trebuie sa platesti ca doar ai semnat un contract" sa se abtina ca nu vreau sa intram in alte subiecte.
Multumesc anticipat si va doresc o zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: vasi001 , utilizator 21:18, 15 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie banca RODICAPIS RODICAPIS Buna , eu am o problema mai speciala. Mama mea a decedat in 2007 am aflat ca mama mea avusese un imprumut card descoperire de card in 2011 cand cam primit de ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriilor costy-bea costy-bea Buna, zilele trecute am primit o instintare de la o firma de recuperari cum ca as avea o datorie de 7 ani, scadenta in 2004, catre Reiffaisen bank despre care ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru credit din 2004 guardianflo guardianflo Buna ziua In urma cu 2 luni la mine la servici a aparut o executare silita emisa de un executor (privat cred) si bineinteles cele de la salarizare mi-au ... (vezi toată discuția)