avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model contestație reținere permis 30 zile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model contestație reținere permis 30 zile

Buna seara. Am o mare rugăminte: pot primi de la dvs un model de contestație care-l voi depune în instanță ptr restituire permis suspendat 30 zile neacordare prioritate? Menționez că trecerea nu se mai vede de niciun fel iar indicatorul este poziționat fix în dreptul trecerii si...ascuns de coroană copac. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal politia rutiera Andreyy80 Andreyy80 Buna ziua,in decursul zile de astazi un echipaj...bine ascuns si pozitionat neregulamentar m-a oprit si mi-a fost suspendat permisul pt neacordare de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu cateva intrebari legate de contestantie ... Lidy1414 Lidy1414 Buna seara! Am si eu cateva intrebari legate de contestantie cu privire suspendarea permisului de conducere. Am permisul de aproape 2 ani, insa de abia ieri am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis Syfer98 Syfer98 Buna Seara. Am si eu o nelamurire, pe data de 20.10.2009 am acumulat 15 puncte penalizare si pana in ziua de astazi nu am primit nici o notificare scrisa ... (vezi toată discuția)