avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitie teren
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitie teren

Buna seara. Doresc sa va intreb, daca achizitia unui teren este mai avantajos pe Intreprindere Individuala sau pe persoana fizica? Pana in prezent pe Intreprindere a fost activitate foarte putina si dorim sa ne extindem. Terenul va fi cumparat pentru desfasurarea activitatii Intreprinderii. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Dezavantaje transcriere teren pe i.i.? Reka1981 Reka1981 Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala, dar pana in prezent am avut putina activitate (1200 ron impozabil pe 2016). Vrem sa cumparam un teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Costuri intreprindere individuala si avantaje aylinutza aylinutza care sunt costurile infiintarii unei intreprinderi individuale si ce avantaje are aceasta fata de un AF?eu si sotul vrem sa dechidem un magazin intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)
Salon cosmetica sonia.maria sonia.maria Sunt studenta si doresc sa imi deschid un salon de cosmetica ,ce ar fi mai avantajos PFA,FIRMA ,INTERPRINDERE?si care sunt avantajele daca sunt studenta ?ce ... (vezi toată discuția)