Am avut o plangere la politie pentru diverse fapte pe care nu le-am savarsit, printre care si ca i-am tras o linie cu vopsea pe gard celui ce mi-a facut plangerea si au o filmare, eu am declarat ca nu am am vopsit pentru ca nu imi mai aminteam, apoi mi-au aratat filmarea si mi-au dat amenda 500 lei si pentru vopsea pe gard si pentru diverse fapte pe care nu le-am savarsit, ca am mazgalit nu stiu ce statie de autobuz si ca as fii aruncat cu vopsea pe masina lui.
Am facut contestatie si astept citatia pentru ca m-au amendat si pentru ceva ce n-am facut.. pot fii gasit pentru marturie mincinoasa pentru ca am declarat ca nu am facut eu pentru ca nu imi mai aminteam? Sau doar mi se reduce amenda pentru faptele puse de la ei si imi ramane doar amenda pt gard unde au dovezi.
Pe de-o parte, dvs fiind parte nu puteti fi martor, insa pe de alta parte, sunteti o parte care contesta in parte o serie de fapte, care chiar daca sunt doar in parte dovedite, justifica amenda aplicata (intre noi fie vorba).
Am sanse de castig?
Rmg99
Buna ziua, am primti citatie sa ma prezint la sectie ca as fii scris in statia de autobuz injurii adresate unei persoane, cu seara inainte sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)