avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am sanse de castig?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am sanse de castig?

Buna ziua, am primti citatie sa ma prezint la sectie ca as fii scris in statia de autobuz injurii adresate unei persoane, cu seara inainte sa ma prezint la sectie am fost beat si am trecut pe langa casa acelei persoane si am aruncat un borcan cu vopsea in curte, si am fost surprins de o camera de supravegheri, a 2 zii m-am prezentat la sectie, m-au intrebat unde am fost aseara pe la 12 noaptea si am declarat ca am fost acasa de la ora 22, chiar nu mi-am amintit ca m-am imbatat si am fost la ei. Dupa mi-au dat amenda 500 lei pe motivul ca as fii scris in statia de autobuz, si ca am dat cu borcanul cu vopsea la ei in curte.
Am facut contestatie pentru ca eu nu am scris in statii de autobuz, si sunt acuzat pe nedrept, exista vreo sansa sa castig procesul chiar daca am declarat ca nu am aruncat eu borcanul cu vopsea fiind beat in ziua faptei si nu mi-am amintit nimic? Pot obtine o micsorare a amenzii? Sau pot fii acuzat de marturie mincinoasa?
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2017
Rmg99, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rmg99 , utilizator 10:20, 20 Iunie 2017
Este dreptul dvs sa contestati amenda,sanse de castig nu aveti,eventual se impune o revizuire a comportamentului pt a evita viitoarele probleme cu legea penala.
Ar fii mai bine sa retrag contestatia si sa platesc cei 500 ron, ca sa evit cheltuielile de judecata? Sau totus sa incerc ca acolo e o fapta pe care nu am savarsit-o..
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2017
Rmg99, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fii acuzat de marturie mincinoasa daca fac contestatie? Rmg99 Rmg99 Am avut o plangere la politie pentru diverse fapte pe care nu le-am savarsit, printre care si ca i-am tras o linie cu vopsea pe gard celui ce mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmerie GeoRpT GeoRpT Buna ziua. Am fost aseara la meciul rapid steaua din cupa de unde am fost evacuati si dusi la sectia de politie. Acolo dupa ce am fost amprentati si ... (vezi toată discuția)
Amendă stb Silvia Deaconu Silvia Deaconu Bună ziua! Eu și prietenul meu am mers cu STB-ul dintr-un colț al Bucureștiului în altul și întoarcere ( din sector 6 am mers până în 2 și din 2 ... (vezi toată discuția)