avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie masina second hand Germania
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie masina second hand Germania

Buna ziua , am o intrebare . Doresc sa cumpar o masina din Germania de la un dealer (persoana juridica) care se ocupa cu cumpararea si revanzarea masinilor .
Mentionez ca vreau sa cumpar masina pe firma (neplatitoare de tva) nu in scopul revanzarii masinii . Pot achizitiona masina la pretul netto ? Si daca da , ce impozit mai trebuie platit in tara , catre stat . Multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2017
MariusValentin, utilizator
Cel mai recent răspuns: MariusValentin , utilizator 15:50, 17 Iunie 2017
Trebuie sa va documentati ca sa vedeti de ce e vorba; in Germania multi dintre cei care vand masini SH o fac in consignatie sau sunt asociatii non profit.
Buna ziua si multumesc pentru raspuns . Eu ma refer ca vreau sa cumpar de la un dealer autorizat , sau firme de aautohausuri ... de ex ei au preturi trecute cu netto si brutto .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva - achizitie masina din germania pe firma platitoare de tva Airscape Airscape Buna ziua, Vreau sa achizitionez o masina SH din Germania, pe firma (mea) platitoare de TVA, la pretul netto (fara TVA-ul nemtesc). Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Tva auto germania alexmerdescu alexmerdescu La achizitionarea unui autoturism secondhand din Germania de la un revanzator (achizitionat la pretul netto fara tva),de catre o societate din Romania ... (vezi toată discuția)
Tva 2012 - achizitie vehicul din ue (persoane juridice) viraducu viraducu buna ziua, Pentru a putea achizitiona un vehicul dintr-un stat UE, de la o persoana juridica cum trebuie procedat? Trebuie sa inscriu firma pe care fac ... (vezi toată discuția)