avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... plata ore suplimentare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

plata ore suplimentare

Buna seara
Sunt functionar public de executie si momentan sunt in concediu de lauzie , as dori sa stiu daca am avut efectuate ore suplimentare necompensate exista posibilitatea sa mi le plateasca.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:18, 18 Iunie 2017
Pentru functionarii publici orele suplimentare efectuate se acorda doar prin timp liber. Nu stiu sa existe posibilitate de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare timp liber in urma orelor suplimentare efectuate- functionar public PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a pierde zilele libere care se pot acorda in urma orelor suplimentare efectuate, daca acestea nu sunt solicitate ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare istvan63 istvan63 Sunt agent de paza la o institutie de invatamant de stat,am acumulat 820 de ore suplimentare( necompensate in nici un fel).Vreau sa schimb locul de munca cat ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si ore suplimentare ContSters276586 ContSters276586 Din anul 2012 mi-au ma-i ramas 16 zile concediu de odihna si 55 de ore suplimantare.Am stat acasa pentru sarbatorile de iarna 2012-2013, 7 zile.Mi-au spus de ... (vezi toată discuția)