avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avize de functionare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avize de functionare

Buna ziua, am si eu o nelamurire. Sunt PFA cu punct de lucru in sec4 inregistrat la ONRC. Acest punct de lucru se afla intr-un apartament, proprietate personala. Domeniul de activitate este Salon de Infrumusetare(Intretinere corporala, cosmetica, coafor, mani/pedi). Pentru obtinerea avizelor de functionare de la primarie, este absolut necesara declararea proprietatii ca si Spatiu Comercial ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru coafor/cosmetica/schimbare firma nistorcadrian nistorcadrian Daca preiau un spatiu aflat in proprietatea unei persoane fizice,cu un contract de comodat ,spatiul comercial are deja dotari si specific pentru salon coafor ... (vezi toată discuția)