Locuim in bloc construit in anul 1956,toti cei opt locatari am cumparat apartamentele noastre ,in anul 1993.Curtea blocului ,destul de mare avem in folosinta ,este gard ,poarta.Nu platim chirie pentru acest teren,am auzit ca trebuie sa cumparam,este adevarat ? a aparut lege ? cum trebuie incepute demersurile ,multumesc,ili
Nu exista lege in prezent pentru cumpararea terenului in folosinta apartinand primariei! Se poate concesiona acest teren insa nu cred ca este in avantajul dvs!
Terenul este revendicat in baza legii 10/2001?Exista vreun litigiu pe rolul instantelor judecatoresti privind acest teren?
Poarta ,gardul exista de cand blocul ,asa afost construit si distribuit familiilor in anul 1956.,nu exista cerere de revendicare ,litigiu.Curtea ,terenul este in jurul blocului.Constructia ocupa 375 mp,terenul aferent tot atata ,375 mp.
Am citit recent in ziarul local ca Statul ar vinde aceste terenuri locatarilor ,ili
Ziarele contamineaza populatia fiindca vin alegerile si va dati seama ca exista interese electorale!
Si un primar recent ales mintea populatia ca va rezolva cat poate de repede dosarele de revendicare pe legea 10/2001 si acum nu mai semneaza decat daca dai in judecata primaria si obtii hotarare judecatoreasca cu obligatia de a face!
Singurul dvs barometru trebuie sa fie Monitorul Oficial. Intrati zilnic pe avocatnet si verificati-l! In ziua in care o sa vedeti publicata acea lege atunci sa stiti ca mai exista si posibilitatea sa nu intre in vigoare! Cum este cazul deocamdata al noilor Coduri!B-)
Pacat ca dreptul de a aplauda este limitat :)
Din punctul meu de vedere i-as fi dat cam acelasi raspuns lui @ili47, mai putin chestiunea cu primarul mincinos pe care poate nici n-am stiut-o vreodata sau voi fi uitat-o!!
@ili47
Daca vreti sa fiti intr-adevar la curent cu tot ce se petrece in materie de legislatie, sa cereti sfaturi generale sau pur si simplu sa va informati corect intrati zilnic pe acest site profesionist si facut de si ......cu profesionisti de mare valoare.
Teren,curte a blocului
ili47
Suntem norocosi ,locuim in bloc cu 8 apatamente ,4 cu o camera +4 cu doua camere.In jurul bloclui este teren de 375mp !,gard ,poarta de fier realizat inca in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire
maculrosu
Am cumparat un ap. situat la parterul unui bloc. In contractul de vc. scrie ca '' odata cu transmiterea dreptului de proprietate asupra ap., noi, vanzatorii, ... (vezi toată discuția)