avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tata disparut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tata disparut

Buna ziua! sunt divortata de cativa ani si am copil minor caruia tatal biologic nu ii plateste pensie alimentara.De ani buni nu stim nimic de el,a plecat in spania si nu stie nimeni de el;vreau sa plec cu copiii si bunicii in vacanta in strainatate,va rog din suflet sa imi spuneti cum sa procedez cu iesirea din tara a copilului in cazul asta.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: catapinti , utilizator 14:46, 21 Iunie 2017
De cati ani exact ati divortat ? Ambii exercitati autoritatea parinteasca ?
Divortati din 2008;din pacate in fata legiu ambii executam autoritate parinteasca
de ce ziceti asta, v-ati mai judecat pt asta ulterior ?
Ultima modificare: Luni, 19 Iunie 2017
gi-jane2, moderator
Acum 4ani aprox am ajuns la tribunal impreuna ,dispus sa renunte la autoritatea parinteasca si nu stiu din ce motiv s-a razgandit cand trebuia sa semneze.
cine si ce a cerut exact acum 4 ani?
Daca ati divortat in 2008, ati aveti copilul in incredintare, adica erati singura care lua hotarari pt copil, mai departe ce s-a intamplat la urmatorul proces, cum ati ajuns sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca ?
Ultima modificare: Luni, 19 Iunie 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Informatie despre calatorie pt un minor cu parintii divortati Andrea_88 Andrea_88 Buna ziua. M-ar interesa daca o femeie divortata, mama unui copil de 6 ani poate sa paraseasca tara fara acordul fostului sot,tatal copilului?In sentinta de ... (vezi toată discuția)
Neplată pensie alimentară și neîndeplinirea îndatoririlor părintești. ce pot face pentru custodia deplină? BlackDaemon BlackDaemon Divortul s-a pronuntat in februarie 2015, iar instanta a decis prin hotarare definitiva si irevocabila domiciliul copilului la mine (mama), cresterea si ... (vezi toată discuția)
Refuz pasaport minor biancacriss biancacriss buna ziua. am un baiat de 9 ani rezultat di concubinaj, tatal ii plateste doar pensia alimentara,in rest nu contribuie cu nimc nici nu l-a vzitat de 6 ani ... (vezi toată discuția)