avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa probe/cererea respinsa sau admisa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa probe/cererea respinsa sau admisa?

Daca reclamanta (asociatia de propietari) nu aduce probe la dosar care sa- motiveze debitul paratului, cererea de valoare redusa trebuie respinsa de judecator sau admisa?
Cel mai recent răspuns: SCLIPEINICU , utilizator 07:22, 20 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
O cerere in instanta care nu este dovedita cu probe ar trebui respinsa.
Va aduc la cunostinta ca cererea a fost admisa si mai mult a dat castig de cauza reclamantei .In motivare judecatorul face referire ca probele (listele lunare de cheltuieli) se gasesc la filele 17-33,dar la consultarea dosarului am constatat ca la acele file exista alte inscrisuri iar listele cu cheltuieli lipsesc cu desavarsire..Am drept de apel. Pot cere respingerea cereri reclamantei si casarea sentintei?
Buna ziua,
formulati apel
Nu puteti cere casarea, aceasta se poate cere numai in recurs.Puteti solicta admiterea apelului si, anularea hotararii,ori dupa, caz schimbarea in tot sau in parte a hotararii apelate[art.480(2)NCPC].
Mai sant doua elemente in acest dosar care cred ca i-mi sant favorabile si anume: 1-Am depus si cerere reconventionala la care in afara de inscrisuri am cerut probele cu martori,cercetarea la fata locului si interogatoriu.Aceasta cerere nu sa judecat si nici nu sa facut referire la ea in hotararea instantei. 2- In motivarea instantei, interogatoriul este atribuit reclamantei afirmandu-se ca paratul a lipsit la interogatoriu.Lucru fals. In aceiasi motivare se precizeaza ca paratul este prezent la apelul facut de instanta, apoi iar se precizeaza ca paratul prezent personal, solicita instantei........... Aceasta motivare este plina de minciuni ale judecatorului care se dovedesc cu usurinta daca se consulta dosarul.Avandu-se an vedere si aceste ultime 2 elemente pot cere respingerea cererii reclamantei si anularea sentintei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs cuziamusia cuziamusia in cererea de recurs (dupa un proces civil pt majorarea pensiei de intretinere), paratul-recurent a cerut casarea sentintei atacate ca netemeinica (a motivat ... (vezi toată discuția)
Recurs pentru o actiune in pretentii a asociatiei de proprietari vrica vrica Azi am avut primul termen in recurs la o actiune in pretentii Eu stiam ca in recurs nu se mai administreaza probe Parata a depus in recurs alte puncte de ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)