avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre atacarea unei hotarari definitive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre atacarea unei hotarari definitive

Buna ziua. Intrebare: Este posibil ca doua instante analizand acelasi subiect, speta, sa dea hotarari definitive contradictorii: una aproba hotararea judecatoreasca initiala, alta o schimba. Una da dreptate inimatului - om, alta da dreptate apelantului - institutie. Ce mai este de facut? In cazul meu mi se face o mare nedreptate. Colegilor mei de munca, tuturor, li s-a dat dreptate. Mie, nu. Ce mai pot face in cazul acesta? Multumesc. Astept. Cu stima.
~ Conținut șters la cerere ~
Sarut mana. Multumesc pentru raspuns. Hotararea in cazul meu este definitiva. Eu am pierdut. Colegii mei, in absolut acelasi subiect, au castigat. La aceiasi curte de apel, dar instante diferite. Ghinionul meu. In cazul meu, din cat am citit aici, la hotarari definitive, am inteles, ca nu mai pot face nimic. Ma mai pot adresa cuiva? O pot lua de la cap, cu alt subiect pe acelasi obiectiv, recalcularea pensiei? Multumesc, inca odata. Cu deosebita stima.
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti incerca la CEDO invocand discriminarea, daca se poate aplica la speta dumneavoastra.
Buna ziua. M-am gandit si eu la aceasta varianta, Dar unde pot vedea daca se poate aplica la speta mea? Tot un avocat ma poate dumiri? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Colegul meu a castigat, eu am pierdut irevocabil. pot sa atac hotararea cu contestatie in anulare? sorinciobanu sorinciobanu am castigat procesul cu angajatorul la tribunal,la curtea de apel am pierdut,colegul meu a pierdut la tribunal si a castigat la curte. amandoi am fost ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna revizuire? ContSters155663 ContSters155663 Am avut o hotarare definitiva si irevocabila la CAB , cel care a pierdut a facut o contestatie in anulare pe care am castigat-o tot eu si acum am aflat ca mai ... (vezi toată discuția)
Revizuire / contestatie in anulare ContSters268881 ContSters268881 Am pierdut un proces civil, hotararea definitiva si irevocabila a fost data in instanta de recurs dar in dispozitivul sentintei nu se trateaza exceptiile ... (vezi toată discuția)