Buna ziua. Intrebare: Este posibil ca doua instante analizand acelasi subiect, speta, sa dea hotarari definitive contradictorii: una aproba hotararea judecatoreasca initiala, alta o schimba. Una da dreptate inimatului - om, alta da dreptate apelantului - institutie. Ce mai este de facut? In cazul meu mi se face o mare nedreptate. Colegilor mei de munca, tuturor, li s-a dat dreptate. Mie, nu. Ce mai pot face in cazul acesta? Multumesc. Astept. Cu stima.
Daca toti au castigat procesul si dvs. ati pierdut , avocatul va poate ajuta prin examinarea atenta a tuturor hotararilor.
Ati putea avea sanse de castig daca hotărârea este greșită în mod vădit.
Se poate intampla însă să existe un mic detaliu care să schimbe ceva în cazul dvs.
Buna seara. Multumesc. M-ati incurajat. Si eu si colegii mei am avut acelasi sistem de salarizare, aceleasi tipuri de castiguri, aceleasi meserii. Voi incerca. Recursul nu e valabil la procese civile?
Incercati cu o contestatie in anulare pentru eroare materiala, care se depune la instanta ce a pronuntat hotararea in termen de 15 zile de la comunicarea hotararii.
Probabil ca instanta a confundat elementele fata de care trebuie sa se raporteze la pronuntarea hotararii, poate ca s-a raportat, din eroare, la un elemnt care nu are legatura cu ceea ce s-a pronuntat.
Contestatia in anulare este admisibila si in cazul in care instanta a omis unele lucrari de la dosar, unele probe, a omis sa le ia in considerare si s-a pronuntat...