avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autenticitate certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autenticitate certificat de mostenitor

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati, pe cat posibil, intr-o problema putin cam complicata.
Bunica mea a cumparat un apartament intr-o vila, de la Rom Vial, in anul 1997, ulterior a aparut un mostenitor care a castigat in instanta imobilul, cu exceptia apartamentului bunicii. A incercat sa-l castige si pe acesta, insa nu a reusit. A facut vanzarea imobilului unui cunoscut parlamentar, `hot` de meserie si acesta a dat-o pe bunica in judecata pentru evacuare, cu toate ca nu are niciun drept asupra apartamentului. In prima faza am castigat, asteptam recursul. Problema mea este ca am mari dubii asupra certificatului de mostenitor care are diferite caractere ``deosebite`` si presupusul mostenitor a mai mostenit si alte imobile ``pretioase``in bucuresti si le-a vandut aceluiasi parlamentar. Rugamintea mea este sa ma indrumati si sa-mi explicati care este procedura pentru aflarea autenticitatii certificatului de mostenitor. Eu m-am gandit sa fac o cerere catre Camera Notarilor Publici, dar mi-e teama ca o va respinge pentru ca nu am calitate de a solicita acest lucru. Daca cineva s-a lovit de aceasta situatie, astept sfaturile voastre si va multumesc anticipat.
O seara buna!

Alte discuții în legătură

Dovada platii integrale a apartamentului la icral tsn tsn Urmeaza sa mostenesc un apartament in Bucuresti sector 1, cumparat in rate de la icral in anul 1992. Nu am chitantele cum ca au fost platite ratele integral. ... (vezi toată discuția)
Proces retrocedare dupa aparitia legii 1/2009 adriana-de adriana-de Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am mostenit o casa veche in Bucuresti (costruita in 1920) de la matusa tatalui meu. A fost notificata in 1997 la ... (vezi toată discuția)
Ocupare spatiu comun fara acord prin constructie neautorizata FamiliaRusu FamiliaRusu Buna ziua , ma numesc Rusu si am urmatoarea problema la locuinta parintilor. Poate ma puteti ajuta cu un sfaturi si eventual , daca considerati, prin asistenta ... (vezi toată discuția)