avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul unui salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul unui salariat

Buna ziua.Lucrez la o firma de 11 ani avand fuctie de conducere .Ma ocup de personal si de comenzi marfuri etc .Intre timp sotul meu sa angajat la o firma de distrinutie marfuri avand ca client si firma la care lucrez eu. Eu personal am fost foarte atenta ce comand ,cat comand ptr a nu fii interpretata ca il favorizez plus de asta comenzile in mare parte le faceau fetele de la raioane.Ieri seful a venit si a spus ca ma transfera la alt punct de lucru pe motiv ca am in magazin numai marfa lui barbatul meu .Eu m am ocupat si ma ocup foarte bine de magazin dar cineva nu imi vrea binele iar acum din aceasta cauza sufera si sotul meu ptr ca nu vrea sa ii plateasca facturile cu marfa ce sa vandut.Nu mi se pare corect ptr ca relatia mea de servici cu sotul meu este una la fel cu oricare agent ce lucrez.cred ca este la mijlos o dezinformare la nivel .Am cerut sefului un drept la replica dar refuza si a spus ca desfinteaza postul meu de operator.rog sa ma indrumati cum sa fac.
Cel mai recent răspuns: morosa , utilizator 10:31, 21 Iunie 2017
Nu scrieți gramatical corect. ,,S-a vândut" - se scrie; a vândut este verb, ...
Poate ...și din cauza aceasta ...vi se desființează postul...!

În ce oraș lucrați ?
Vreu un raspuns legal nu are importanta greselile de ortografie.
...sigur, nu au importanță greșelile gramaticale...
BUNA ZIUA .Va rog frumos sa imi dati un raspuns la intrebare mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului pentru vinzatori mih1977 mih1977 buna seara. va rog sa-mi trimiteti si mie fisa postului pentru vinzatori . (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Ma pot acuza de complicitate ???? ptr ca asta vor ! discover discover Buna ziua . Am o SC cu activitate principala transport rutier marfa. Pe langa aceasta activitate mai am si alte licente ,printre care si cea care imi permite ... (vezi toată discuția)